Διέρρηξε 16 κυλικεία σχολείων στη Ρόδο

Διέρρηξε 16 κυλικεία σχολείων στη Ρόδο

Ο 20χρονος Έλληνας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, τη στιγμή που έβγαινε φορτωμένος με τη λεία του από ένα σχολικό κτίριο το οποίο είχε διαρρήξει

Διέρρηξε 16 κυλικεία σχολείων στη Ρόδο
Τρόφιμα και αναψυκτικά για πολύ καιρό, αλλά και... χαρτζιλίκι, εξασφάλιζε ένας νεαρός ο οποίος είχε βάλει στο μάτι τα κυλικεία των σχολικών συγκροτημάτων στην πόλη της Ρόδου και είχε «αδειάσει» πολλά από αυτά τους τελευταίους πέντε μήνες, ενώ χτυπούσε και σε εστιατόρια!

Ο 20χρονος Έλληνας βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, τη στιγμή που έβγαινε φορτωμένος με τη λεία του από ένα σχολικό κτίριο το οποίο είχε διαρρήξει! Αμέσως ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε, καθώς και όσα είχε αρπάξει από το κυλικείο.

Στην προανάκριση που ακολούθησε, εξακριβώθηκε ότι ήταν ο δράστης άλλων 15 διαρρήξεων, κυρίως σε κυλικεία σχολικών συγκροτημάτων αλλά και σε καταστήματα, από τα οποία είχε κλέψει χρήματα, τρόφιμα και αναψυκτικά μεγάλης αξίας. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στο σπίτι του και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης