Έσφαξαν και δεύτερο κοπάδι σε μαντρί στο Ηράκλειο!

Έσφαξαν και δεύτερο κοπάδι σε μαντρί στο Ηράκλειο!

Ο κτηνοτρόφος είδε σφαγμένα 120 αρνιά στο ποιμνιοστάσιό του - Ήταν το δεύτερο ξεκλήρισμα κοπαδιού στην ευρύτερη περιοχή, μέσα σε τρεισήμισι μήνες

Έσφαξαν και δεύτερο κοπάδι σε μαντρί στο Ηράκλειο!
Μπροστά σε μια απίστευτη εκατόμβη βρέθηκε ένας κτηνοτρόφος, όταν πήγε να ταΐσει το κοπάδι του στο ποιμνιοστάσιό του στο χωριό Θραψανό του Ηρακλείου και είδε τα πάνω από 120 αρνιά του σφαγμένα, μέσα σε έναν πραγματικό ποταμό από αίμα! Ήταν το δεύτερο ξεκλήρισμα κοπαδιού στην ευρύτερη περιοχή, μέσα σε τρεισήμισι μήνες!

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν και οι αστυνομικοί του τμήματος Μινώα Πεδιάδος που ενημέρωσε ο άτυχος ιδιοκτήτης του κοπαδιού και πήγαν στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στον δήμο Αρκαλοχωρίου για επιτόπια έρευνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την εξιχνίαση του κινήτρου τους  βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος αγνώστων για ζωοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνδέουν την φρικιαστική υπόθεση με την παρόμοια σφαγή του κοπαδιού ενός 32χρονου κτηνοτρόφου στο μαντρί που διατηρεί σε αγροτική περιοχή του χωριού Άγιος Μύρωνας στον Κρουσώνα Ηρακλείου. Ήταν 29 Νοεμβρίου του 2017, όταν άγνωστοι κατέσφαξαν όχι μόνο τα 150 πρόβατα του κοπαδιού, αλλά ακόμη και τα δυο σκυλιά που τα φύλαγαν! Την κτηνώδη σφαγή, που προκάλεσε ζημιά ύψους 10.000 ευρώ στον 32χρονο, ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβυζίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης