Ξήλωσαν ένα χιλιόμετρο καλώδια σε περιοχή της Αχαΐας

Ξήλωσαν ένα χιλιόμετρο καλώδια σε περιοχή της Αχαΐας

Οι κάτοικοι έμειναν τρεις ημέρες δίχως ηλεκτρικό ρεύμα

Πέρασαν τρία ολόκληρα 24ωρα στο σκοτάδι οι κάτοικοι μιας περιοχής στην Δυτική Αχαΐα, εξ αιτίας των άγνωστων «κυνηγών» χαλκού που ξήλωσαν περισσότερα από χίλια μέτρα καλώδια! Τόσος χρόνος χρειάστηκε ώσπου να εντοπιστεί το ακριβές σημείο στο οποίο είχε γίνει η δολιοφθορά.

Μετά τις εκτενείς έρευνες, βρέθηκε τελικά το σημείο σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας, όπου οι δράστες είχαν αρπάξει 1.200 μέτρα χάλκινα καλώδια από τους στύλους διανομής του εναέριου δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ είχαν ξηλώσει ακόμη και την καλωδίωση παροχής αρδευτικού ρεύματος ενός υποσταθμού με αποτέλεσμα να μένουν απότιστα και τα χωράφια.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, η συνολική αξία της φθορά που προκάλεσε η λεηλασία αγγίζει τα 4.500 ευρώ. Η προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι σχημάτισαν  δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και φθορά σε βάρος αγνώστων.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Panos

Είναι οι ρομά της κυρίας Φωτίου, αυτοί που χρήζουν ειδικής προστασίας και επιδομάτων. Έχουν ριμαξει τον κάμπο, δρουν ανεξέλεγκτα γιατί έχουν πολιτική προστασία.

na1821

Αγνώστων; Χαχαχαχα! Να ήταν τουλάχιστον στην ανατολική Αχαϊα να πεις άλλοι!

Q

Οι γυναικες Ρομα βγηκανε ενεργα στο προσκηνιο, οπως το ηθελε η ιστρουχτορας Φωτιου...

Κωνσταντίνος βήτα

Ας ψάξουν στα γύφτικα, και σε αυτούς που έχουν σκραπ

οοο

Τι είπε ο πρωθυπουργός μας για την "ευπαθή ομάδα"?

Bleep

Γυφταραιοι ε?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zaef_tsipras

Το πολιτικό κόμμα με έδρα την Φλώρινα, που εκπροσωπεί μία ομάδα Σλαβόφωνων στη βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει μέσω ανακοίνωσης του, ως «ημιτελή» την υπογραφείσα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ μέχρι την «αναγνώριση της σύγχρονης μακεδονικής εθνικής ταυτότητας» στη χώρα μας

3
factory_scorpios

Στην κορυφή «Nammos» - «Hakkasan» με 24 εκατ. ευρώ, ακολουθούν ο «Scorpios» με 13 εκατ., με 4 εκατ. το «Alemagou» και με 3,5 εκατ. ευρώ το «SantAnna» - 12 εκατ. στα δημόσια ταμεία από την είσπραξη ΦΠΑ

3