Πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία

Πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Βασιλισσης Σοφίας - Προηγήθηκε συγκέντρωση και ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στο Σύνταγμα

Πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικανική πρεσβεία
Πορεία πραγματοποίησε το ΚΚΕ προς την Αμερικανική Πρεσβεία αναφορικά με τις εξελίξεις στον πολιτικό και γεωγραφικό χάρτη.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Σύνταγμα με κεντρικό ομιλητή τον γγ του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος σχετικά με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή, την Αν. Μεσόγειο, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Στο κάλεσμα του προς τον ελληνικό λαό ο κ. Κούτσούμπας τόνισε πως: «Στη συγκέντρωση και πορεία του ΚΚΕ έχουν τη δική τους θέση όλοι οι άνθρωποι καλής θέλησης. Όλοι αυτοί που άσχετα από επιμέρους διαφορετικές προσεγγίσεις, συμφωνούν με το ΚΚΕ στα παραπάνω. Όλοι όσοι δεν έχουν τυφλωθεί από το πρόσφατο κλίμα της πατριδοκαπηλίας, αλλά και του κοσμοπολιτισμού. Όσοι και όσες θέλουν να αποτινάξουν το φόβο του σημερινού αρνητικού διεθνώς συσχετισμού δύναμης, μιας και καταλαβαίνουν πως η πραγματική τελικά «υπερδύναμη» είναι η πάλη και η αποφασιστικότητα των λαών.

Απευθυνόμαστε σε αυτούς, που ανησυχούν για τις εξελίξεις, για την πατρίδα μας, αλλά δεν σκύβουν το κεφάλι στη μοιρολατρία, μιας και συνειδητοποιούν πως μπορούμε οι λαοί να βαδίσουμε το δικό μας μοναδικά ελπιδοφόρο δρόμο: Του κοινού αγώνα ενάντια στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή, για να ανατρέψουμε το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που γεννά ανεργία, φτώχεια και πολέμους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης