Στάση εργασίας αύριο κήρυξε το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Στάση εργασίας αύριο κήρυξε το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Το Συνδικάτο ζητεί για το προσωπικό των δήμων την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου και να πραγματοποιηθούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Στάση εργασίας για τους συμβασιούχους των δήμων κήρυξε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, για αύριο Πέμπτη, από τις 11 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Το Συνδικάτο ζητεί για το προσωπικό των δήμων την κατάργηση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, τη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου και να πραγματοποιηθούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η Παναττική Επιτροπή Συμβασιούχων.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

!@!@@

ΟΙ ΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ . ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ''ΦΡΟΥΤΟ'' ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ , ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_arthroo

Καταφέρεται και κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των μελών του Ρουβίκωνα γράφοντας «νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι»

20