Στο αεροπλανοφόρο George H. W. Bush ο στρατηγός Κωσταράκος

Στο αεροπλανοφόρο George H. W. Bush ο στρατηγός Κωσταράκος

Παρακολούθησε την άσκηση Saxon Warrior, μία άσκηση που ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ πολυεθνικών δυνάμεων

Μετά από τιμητική πρόσκληση του διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη, στρατηγού Curtis M. Scaparrotti, ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος, παραβρέθηκε σε εκδήλωση στο αεροπλανοφόρο George H. W. Bush.

Εκεί παρακολούθησε την άσκηση Saxon Warrior, καθώς είχε προσκληθεί για να συμμετάσχει στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών (Saxon Warrior Distinguished Visitor Day). Το Saxon Warrior είναι μία άσκηση, που σχεδιάστηκε για να αναπτύξει «ειδικά θεατρικά μαχητικά προσόντα», καθώς και την ενισχυμένη συνεργασία μεταξύ πολυεθνικών δυνάμεων. 

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος είναι έβδομος στην πρώτη σειρά. Βρίσκεται αριστερά στον μοναδικό επισκέπτη που φορά μπλε στρατιωτικά ρούχα.
ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αγύριγο κεφάλι

Και ...ΤΙ θα γίνει ... μετά;

Μανιατης

Παρολο που διαφωνω πολλες φορες μαζι σου αγυριγε το ιδιο αναρωτιεμαι και εγω!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

poreia01

Με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εμείς η γενιά της αλλαγής», οι μαθητές κρατώντας πλακάτ με συνθήματα για τη διάσωση του περιβάλλοντος και του πλανήτη ξεκίνησαν από την πλατεία του Μοναστηρακίου και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή των Ελληνών