Μύκονος: Εξαρθρώθηκε η σπείρα Αλβανών που είχε κλέψει τους Ινδούς

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε η σπείρα Αλβανών που είχε κλέψει τους Ινδούς

Συνελήφθησαν τρεις δράστες, αναζητείται ένας ακόμη - Είχαν αρπάξει από την έπαυλη των Ινδών μεγιστάνων κλοπιμαία αξίας 20 χιλιάδων ευρώ

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε η σπείρα Αλβανών που είχε κλέψει τους Ινδούς
Τέσσερις νεαροί Αλβανοί ήταν οι δράστες των εισβολών σε πολυτελείς βίλες της Μυκόνου, που είχαν αναστατώσει το «νησί των ανέμων» τις τελευταίες 20 ημέρες. Μεταξύ αυτών, ήταν και η τελευταία στην έπαυλη τριών Ινδών μεγιστάνων, από την οποία εκλάπησαν μετρητά ύψους 1.500 ευρώ, ένα ρολόι αξίας 15.000 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα αξίας 3.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που διερευνούσαν τις αλλεπάλληλες κλοπές, εντόπισαν αρχικά ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε περιοχή του νησιού, το οποίο η σπείρα χρησιμοποιούσε ως ορμητήριο. Οι τρεις από τους αλλοδαπούς ηλικίας 23, 23, και 28 χρόνων επιχείρησαν να διαφύγουν μόλις τους είδαν, αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ ένας ακόμη συνεργός τους πρόλαβε να το σκάσει και αναζητείται. Στο οίκημα και σε έναν νοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες,  κατασχέθηκαν χρήματα, πλήθος κλοπιμαίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.  

Στην προανάκριση που συνεχίζεται, έχουν εξιχνιαστεί εννέα κλοπές με λεία μετρητά, ρολόγια, κινητά, φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και ηλεκτρονικές συσκευές που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 122.600 ευρώ. Οι τρεις Αλβανοί οδηγούνται στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου με κατηγορίες για συγκρότηση εγκληματικής ομάδας, διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί έχουν κλείσει τις εξόδους από τη Μύκονο για να εντοπίσουν τον συνεργό τους και συνεχίζουν τις έρευνες για να εξιχνιάσουν και άλλες παρόμοιες κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης