Συνέβη στην Ελλάδα του 2017: Σκηνοθέτησε κλοπή στο σπίτι της μάνας του

Συνέβη στην Ελλάδα του 2017: Σκηνοθέτησε κλοπή στο σπίτι της μάνας του

Ο 35χρονος ήξερε πού να ψάξει και δεν άργησε να αρπάξει 350 ευρώ που φύλαγε η μητέρα του, μαζί με κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ

Έπεσε από τα σύννεφα η ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Πάτρα, όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για την ταυτότητα των δραστών που είχαν εισβάλει  στο εσωτερικό του το βράδυ της Κυριακής και είχαν αρπάξει ό,τι πολύτιμο υπήρχε. Όπως αποκαλύφθηκε, την διάρρηξη είχαν κάνει ο 35χρονος γιος της και ένας 29χρονος φίλος του!

Για να μην αποκαλυφθούν και να στρέψουν τις έρευνες σε τυχαίους διαρρήκτες, οι δράστες παραβίασαν ένα από τα παράθυρα και μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας προσπαθώντας να μην κάνουν θόρυβο. Ο 35χρονος ήξερε πού να ψάξει και δεν άργησε να αρπάξει 350 ευρώ που φύλαγε η μητέρα του, μαζί με κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ! Φεύγοντας, πήραν μαζί τους και δύο τηλεοράσεις.

Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι βρήκαν κρυμμένα τα κλοπιμαία και τα επέστρεψαν στην γυναίκα. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ

ΠΡΕΖΟΝΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vathmo09

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του