Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ως συμπαράσταση στις εξεγέρσεις που γίνονται στο Παρίσι

Την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση στο γαλλικό ινστιτούτο ανέλαβε η οργάνωση Πυρήνες Άμεσης Επίθεσης – Ομάδα «Ζωντανά Απόβλητα». Όπως ανέφεραν, πρόκειται για ενέργεια συμπαράστασης στους αγώνες που δίνουν οι Γάλλοι διαδηλωτές.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: 
«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη του εμπρηστικού μπαράζ που έγινε στις 27 Φλεβάρη στις εγκαταστάσεις του Γαλλικού κράτους στο τετράγωνο Διδότου-Σίνα-Μερλιέ στην Αθήνα. Μια ομάδα συντρόφων πυρπόλησε τρια κτίρια και δυο αυτοκίνητα του Γαλλικού Ινστιτούτου και της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, αφού πέρασε την περίφραξη. Τις ώρες που τα καταπιεσμένα αδέρφια μας στο Παρίσι εξεγείρονται ενάντια στην κρατική τρομοκρατία, δεν μπορούμε να στεκόμαστε απαθείς».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

HΛΙΑΣ

'' ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" ΕΙΝΑΙ! ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ..

Είσαι άσχετος

Δεν συμφωνώ με τη δράση τους, αλλά και μόνο ο όρος "Ζωντανά Απόβλητα" που επέλεξαν δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα διαβασμένοι, αφού παραπέμπει άμεσα στον Ζίγκμουντ Μπάουμαν. Και επειδή είναι απίθανο να τον ξέρεις, σου λέω ότι πρόκειται για έναν κοινωνιολόγο που κατατάσσεται στους μεγαλύτερους στοχαστές του 20ου αιώνα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pikoulos0

Νεκρός ανασύρθηκε, μέσα από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και ιστορικός πρόεδρος της «Χορωδίας Μυτιλήνης» - Πώς συνέβη η τραγωδία