«Χρυσή» κλοπή σε βάρος των ΕΛΤΑ στην Ηλεία

«Χρυσή» κλοπή σε βάρος των ΕΛΤΑ στην Ηλεία

Αγνωστος κατάφερε να ανοίξει την πόρτα χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος και έγινε… πλουσιότερος κατά 40.000 ευρώ!

Εκτενή έρευνα διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πύργου για να εξιχνιάσουν την περίεργη κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που προοριζόταν για αποζημιώσεις και συντάξεις του Ο.Γ.Α. και έκανε φτερά από το αυτοκίνητο ενός υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ..

Ο ταχυδρομικός υπάλληλος που θα έκανε την διανομή, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του για λίγα λεπτά σε μια περιοχή της Ηλείας αλλά είχε ξεχάσει να το κλειδώσει. Στο διάστημα της απουσίας του, άγνωστος κατάφερε να ανοίξει την πόρτα χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος και έγινε… πλουσιότερος κατά 40.000 ευρώ!

Όταν επέστρεψε ο υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ., «πάγωσε» καθώς διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί και ειδοποίησε την Αστυνομία. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως, ο δράστης δεν εντοπίστηκε και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου για κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Dimis

Βρωμάει η δουλειά ας αρχίσουν από τον ταχυδρόμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4860526

Κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία μνήμης στα καμμένα που κατέληξε στο Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι όπου τελέστηκε τρισάγιο - Νωρίτερα τελέστηκε δέηση από τους κατοίκους του Νέου Βουτζά