Συνέλαβαν τον μεταφορέα 66 κιλών χασίς

Συνέλαβαν τον μεταφορέα 66 κιλών χασίς

Στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 61 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65 κιλών και 700 γραμμαρίων

Συνέλαβαν τον μεταφορέα 66 κιλών χασίς
Το μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικοί σε περιοχή των Ιωαννίνων, δεν κατάφερε να σταματήσει τους επιβάτες ενός αυτοκινήτου που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς. Η καταδίωξη που ακολούθησε, όμως, τους υποχρέωσε να εγκαταλείψουν όχημα και φορτίο και την Κυριακή συνελήφθη ο Έλληνας μεταφορέας και ταυτοποιήθηκαν ο συνεπιβάτης του και ο εισαγωγέας που είναι Αλβανοί.

Όταν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης εντόπισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Ασφάκας και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Κατάλαβε, όμως, ότι δεν θα τα κατάφερνε και, μαζί με τον συνεπιβάτη του, εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή. 

Κλείσιμο
Στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν 61 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 65 κιλών και 700 γραμμαρίων. Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι οδηγός του ήταν ένας 41χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην κοινότητα Λυκόστομο Ιωαννίνων. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι συνοδηγός του ήταν ένας 35χρονος Αλβανός και ότι τη μεταφορά των ναρκωτικών από την πατρίδα του είχε οργανώσει ένας 35χρονος ομοεθνής του.

Οι  δυο αλλοδαποί αναζητούνται, ενώ ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. Και οι τρεις αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης