Συγκέντρωση μικροομολογιούχων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα κάνουν ό,τι δεν μας ακούνε

Συγκέντρωση μικροομολογιούχων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα κάνουν ό,τι δεν μας ακούνε

Κατηγορούν την κυβέρνηση ότι τους «πούλησε» ενώ προεκλογικά τους είχε υποσχεθεί στήριξη

Συγκέντρωση μικροομολογιούχων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα κάνουν ό,τι δεν μας ακούνε
Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πραγματοποιούν με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης,  μικροομολογιούχοι που ζητούν άμεση αποκατάσταση των απωλειών που υπέστησαν.

«Τώρα κάνουν ότι δεν μας ακούνε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί παρέμβαση σε θετική κατεύθυνση και αυτό ξεχάστηκε όπως όλα τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαν καταθέσει σχέδιο νόμου όσο ήταν στην αντιπολίτευση και τώρα κάνουν ότι δεν ακούνε» δηλώνουν εξοργισμένοι στην κάμερα του protothema.gr

Κλείσιμο




Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση τους στήριξε, εκείνοι «τον πίστεψαν και τον στήριξαν» και μετά τις εκλογές «ούτε φωνή, ούτε ακρόαση». Κατηγορούν, δε, το οικονομικό επιτελείο ότι τους αγνοεί και ζητούν άμεσα συνάντηση.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ που δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σε ρόλο χασάπη να τεμάχιζει ένα γουρούνι ενώ σε ένα πανό κάνουν λογοπαίγνιο με το αρκτικόλεξο ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας «ΣΥνειδητά -Ρητά-Ίσα-Ζητάμε-Άμεση αποκατάσταση των μικροομολογιούχων». 







Ολόκληρη η ανακοίνωση 

«Φίλοι Ομολογιούχοι

Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια που ο Βενιζέλος υπέγραψε την καταδίκη μας και μας έκλεψε τις οικονομίες μας.
Τα δικαστήρια θεώρησαν ότι το «δημόσιο συμφέρον» είναι πάνω από τα ατομικά δικαιώματα και δικαιολόγησαν την κλοπή.... Η ιστορία του Ρομπέν των δασών επαναλαμβάνεται με Ρομπέν το Βενιζέλο !!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως αντιπολίτευση, στάθηκε στο πλευρό μας και κατέθεσε νομοσχέδιο. Εμείς το πιστέψαμε και στηρίξαμε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί ελπίζαμε στην αναγνώριση και αποκατάσταση της αδικίας.
Μετά τις εκλογές ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
​​Ο Αλεξιάδης είπε από το βήμα της βουλής ότι θα μας συναντήσει μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης αξιολόγησης. Μετά χάθηκε...
Ο Τσακαλώτος είναι χαμένος.
Ο Σταθάκης ούτε μας ξέρει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ
Έκλεψε τις ψήφους μας και μετά κάθισε στις υπουργικές καρέκλες ζητώντας με θράσος στους πολίτες να τον εμπιστευτούν και να επιστρέψουν πίσω και τις καταθέσεις τους !!!
Αν δεν αποκατασταθούν οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν στο κράτος τις οικονομίες τους, κανένας πολίτης δεν θα τους ξαναεμπιστευτεί. 
Καλούμε την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016, στις 10π να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, σε ανοιχτή συγκέντρωση όλων των ομολογιούχων έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με το αίτημα και την απαίτηση να γίνει άμεσα συνάντηση του Συλλόγου με το Οικονομικό Υπουργείο.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. 
Εκπρόσωποι θα επιδώσουν ψήφισμα στο Γραμματέα του κόμματος και ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών.

ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης