Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Σε ξενοδοχείο οι πληγέντες

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Σε ξενοδοχείο οι πληγέντες

Ο δήμος Μεσολογγίου γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους

Μεγάλες καταστροφές από την κακοκαιρία στο Μεσολόγγι: Σε ξενοδοχείο οι πληγέντες
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται από χθες το Μεσολόγγι μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε βασικές υποδομές, κατοικίες αλλά και σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο.

Μάλιστα ορισμένοι κάτοικοι του Μεσολογγίου δε δίστασαν να βγουν ακόμα και με βάρκες στους δρόμους οι οποίοι είχαν μετατραπεί κυριολεκτικά σε ποτάμια.


Κλείσιμο


Λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν, ο δήμος Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ιερής Πόλης, έχει διασφαλίσει κατάλυμα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία της περιοχής σε όσους κατοίκους λόγω της κακοκαιρίας αδυνατούν να παραμείνουν στις οικίες τους.



Άλλα δημοτικά διαμερίσματα τα οποίο αντιμετωπίζουν προβλήματα είναι του Αιτωλικού και οι τοπικές κοινότητες Αγίου Γεωργίου, Ευηνοχωρίου, Αγίου Θωμά και Σταμνών. 

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, έκανε χθες λόγο για πρωτοφανή όγκο νερού που έπεσε στην περιοχή. 

Με απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Σπ. Καρβέλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο 24 Οκτωβρίου το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου και το 5ο Νηπιαγωγείο, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από τα χθεσινά έκτακτα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή ευθύνης των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων. Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αν. Σκαρμούτσου.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης