Διαδήλωση Πυροσβεστών έξω από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

Εκπρόσωποι των Πυροσβεστών ζήτησαν και είδαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στον οποίο μεταβίβασαν μέσω υπομνήματος τους τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους

«Ανθρώπινες και Ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας για τους Πυροσβέστες -Καλύτερη πυρασφάλεια για την χώρα και τον λαό» έγραφε το πανό που κράτησαν πυροσβέστες έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην λεωφόρο Κατεχάκη για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες με τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους.

Όπως υπογράμμισαν, σε σχετική ανακοίνωση, που έχει εκδώσει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών (Ε.Α.Κ.Π.), διαμαρτύρονται για τις μεγάλες μειώσεις του μισθού τους, τα επιδόματα και την φορολογία ενώ φυσικά αντιμετωπίζουν μεγάλες ελλείψεις λόγω της υποχρηματοδότησης της υπηρεσίας τους.

Κατήγγειλαν επίσης πως υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις σε μόνιμο προσωπικό και η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα προωθεί νέο σύστημα μεταθέσεων προκειμένου να μετακινεί τους πυροσβέστες όπου και όποτε θέλει για την κάλυψη των κενών.

Εκπρόσωποι των Πυροσβεστών ζήτησαν και είδαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στον οποίο μεταβίβασαν μέσω υπομνήματος τους τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Δώσε ...

... πιο πολύ τάβλι στο λαό κι υπηρεσίες απ το σπίτι ....

αιλυνας

Αεργος εξυπνακιας Ελληναρας ετσι;;

Μοκο βλαξ

ΒΛΑΞ...!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Alafouzos

Η συνάντηση των ιδιοκτητών των 4 μεγάλων ομάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου, "σημάδεψε" την επικαιρότητα της ημέρας. Όμως σημαντικές δεν ήταν τόσο οι αποφάσεις που πάρθηκαν, αλλά ένα αυτοκίνητο, που έκλεψε την παράσταση.