«Τρύπα-γίγαντα άνοιξε στο σπίτι μου ο Μετροπόντικας»

«Τρύπα-γίγαντα άνοιξε στο σπίτι μου ο Μετροπόντικας»

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που τρύπησε το μηχάνημα διάνοιξης της σήραγγας για την κατασκευή του μετρό περιγράφει σοκαρισμένη στο protothema.gr τα όσα αντίκρισε στην αυλή της

«Τρύπα-γίγαντα άνοιξε στο σπίτι μου ο Μετροπόντικας»
Και ξαφνικά άνοιξε μια τρύπα στη γη από το... πουθενά στη Νίκαια. Αυτό που αντίκρισε η ιδιοκτήτρια μιας μονοκατοικίας στην περιοχή της Αττικής το πρωί της Τρίτης δεν είχε προηγούμενο. Μια τρύπα που έφθανε σε βάθος τουλάχιστον τριών μέτρων είχε ανοίξει στη αυλή του σπιτιού της που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ικονίου και Καραολη Δημητρίου και αιτία δεν ήταν άλλη από τον μετροπόντικα, που εδώ και δέκα ημέρες σκάβει τη σήραγγα της επέκτασης της γραμμής στη Νίκαια.

Μιλώντας στο protothema.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού κυρία Λευκοθέα Χατζηνικολάου περιγράφει  πώς έντρομη βρέθηκε αντιμέτωπη με τον... Μετροπόντικα στο σπίτι της.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, κυρία Λευκοθέα Χατζηνικολάου, το σπίτι της οποίας τρύπησε ο Μετροπόντικας 
Κλείσιμο


Ο μετροπόντικας... τυφλώθηκε και τρύπησε αυλή σπιτιού στη Νίκαια


«Η τουαλέτα είναι στην αυλή. Σηκώθηκα το πρωί να πάω στην τουαλέτα. Όλη τη νύχτα ο θόρυβος ήταν πολύ έντονος από τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Την ώρα που πλενόμουν στην τουαλέτα ακούω κάτι σαν μίξερ και πετάγεται όλη η αυλή πάνω. Σαν ένα συντριβάνι από λάσπες έρχονταν προς την τουαλέτα. Πανικοβλήθηκα και άρχιζα να ουρλιάζω. Μπορούσα να εγκλωβιστώ. Δεν μπορούσα καν να πάω στην κουζίνα μου. Σοκαρισμένη και προσπαθώντας να μη χτυπήσω, πέρασα στην κουζίνα και ενημέρωσα τους αρμόδιους οι οποίοι ήρθαν μετά από λίγη ώρα» λέει η κυρία Χατζηνικολάου στο protothema.gr και εξηγεί ότι όλη της η αυλή έχει μετατραπεί σε μια τεράστια τρύπα. «Τα ρούφηξε όλα κάτω» συνεχίζει η ίδια. Μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς η κυρία Χατζηνικολάου θα διαμείνει σε ξενοδοχείο του Πειραιά, με την εταιρεία να αναλαμβάνει τα έξοδα διαμονής της. 

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Αττικό Μετρό, επρόκειτο για ένα ανενεργό πηγάδι το οποίο είχε «μπαζωθεί» πρόχειρα στο παρελθόν (οι περίοικοι δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή του). Κατά τη διαδρομή του ο μετροπόντικας συνάντησε τον πάτο του πηγαδιού, με αποτέλεσμα το πηγάδι να... αδειάσει από τα υλικά που είχε μπαζωθεί.

Μηχανικοί της Αττικό Μετρό, που μετέβησαν στο σημείο για να ελέγξουν το περιστατικό, δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι καθίζησης, ούτε κάποιος κίνδυνος για τα παρακείμενα κτίρια, καθώς τα εδάφη της περιοχής θεωρούνται καλής ποιότητας για τέτοιου είδους έργα. Το πηγάδι θα «κλείσει» και πάλι, αυτή τη φορά με τσιμέντο προκειμένου ο μετροπόντικας να συνεχίσει προς τα Μανιάτικα.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης