Ηράκλειο: «Ρουφούσαν» επί δυο χρόνια τα καύσιμα της Δ.Ε.Η.!

Ηράκλειο: «Ρουφούσαν» επί δυο χρόνια τα καύσιμα της Δ.Ε.Η.!

Επί δύο χρόνια έκλεβαν τόνους πετρέλαιο από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Ηράκλειο στο οποίο και εργάζονταν

Ηράκλειο: «Ρουφούσαν» επί δυο χρόνια τα καύσιμα της Δ.Ε.Η.!
Ένας τυχαίος έλεγχο που έκαναν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μοιρών
στο αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό του Δήμου Φαιστού, έβαλε τέλος στην δράση της σπείρας των «κυνηγών» καυσίμων που επί δυο χρόνια «ρουφούσαν» τόνους πετρέλαιο από το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της
ΔΕΗ στο οποίο εργάζονταν στο Ηράκλειο!

Κλείσιμο
Στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν οκτώ δοχεία με συνολικά 200 λίτρα πετρέλαιο και ένα ακόμη με 20 λίτρα μηχανέλαιο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ούτε ο 40χρονος οδηγός στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι, ούτε και ο 53χρονος επιβάτης. 

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, από το 2014 οι συλληφθέντες που εργάζονταν στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η., είχαν κλέψει συνολικά 15.000 λίτρα πετρέλαιο και 800 λίτρα μηχανέλαιο και τα μετέφεραν στην αποθήκη ενός 46χρονου όπου τα μοιράζονταν!

Στα σπίτια και των τριών και σε μια αποθήκη του 46χρονου, οι αστυνομικοί του τμήματος Μοιρών, της Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς κατέσχεσαν 62 δοχεία τα οποία περιείχαν 1.930 λίτρα πετρέλαιο και 258 λίτρα μηχανέλαιο και άλλα τρία άδεια δοχεία. 

Ακόμη, στο σπίτι και την αποθήκη του 46χρονου βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα όπλο τύπου φλόμπερ και 174 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης