Υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 Στο Κόκκινο»

Υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές ο ραδιοφωνικός σταθμός «105,5 Στο Κόκκινο»

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού 105,5 Στο Κόκκινο από αντιεξουσιαστές, αλληλέγυους των φυλακισμένων απεργών πείνας

Από την Δευτέρα στις 8 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη κατάληση του ραδιοφωνικού σταθμόύ 105,5 Στο Κόκκινο.

Στην κατάληψη παίρνουν μέρος αντιεξουσιαστές αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας στις φυλακές, και πραγματοποιείται με κύρια αιτήματα την κατάργηση του άρθρου 187 και 187Α καθώς και του πλαισίου που ορίζει τη λειτουργία των φυλακών τύπου Γ.

ΟΙ καταληψίες έβγαλαν έξω τους εργαζόμενους του σταθμού, και αφού διέκοψαν την κανονική ροψή διάβασαν το κείμενο της κατάληψης. Από τότε και μέχρι αυτή την στιγμή το πρόγραμμα του σταθμού βρίσκεται στα χέρια τους.

Όπως ανακοινώθηκε από την διεύθυνση του σταθμού, το site www.stokokkino.gr, σεβόμενο την κατάληψη, και παρά το γεγονός πως οι πολιτικές εξελίξεις είναι έντονες και πιεστικές, δεν θα ενημερώνει ειδησιογραφικά μέχρι να τερματιστεί η κατάληψη. 

Η ανακοίνωση του 105,5 Στο Κόκκινο
 
«Εδώ και οκτώ ώρες συνεχίζεται η κατάληψη του ραδιοφωνικού μας σταθμού 105,5 στο κόκκινο. Το ραδιόφωνο ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό στην ειδησεογραφία και τις διαφορετικές οπτικές καθώς και στην διακίνηση των απόψεων εκτός από αυτές των φασιστών και της Χρυσής Αυγής. 
Αυτό έκανε πάντα αυτό θα κάνει όσο υπάρχει.
Η συνεχιζόμενη ομηρία του «αέρα» έχει ξεπεράσει τα όρια του συμβολικού απέναντι στην μοναδική φωνή που έχει σήμερα η Αριστερά για να διατυπώσει στα ηλεκτρονικά μέσα την δική της άποψη.
Δεν κατανοούμε και διαφωνούμε με αυτή την ενέργεια .
Ο 105,5 στο κόκκινο δεν πρόκειται να σιγήσει.»

Το κείμενο των καταληψειών του 105,5 έχει ως εξής:

«Εως σήμερα 23 Μαρτίου 2015,δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας από τις 2 Μαρτίου απαιτώντας:την κατάργηση της ειδικής ¨αντιτρομοκρατικής¨ νομοθεσίας και συγκεκριμένα τους νόμους περί τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης(νόμοι 187Α και 187),την κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων(κουκουλονόμος),την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ που αποτελούν την ολοκλήρωση του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων,την οριοθέτηση της χρήσης  και επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο,την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρόυ,ο οποίος παρά το 98% αναπηρίας του εξοντώνεται συστηματικά εδώ και δεκατρία χρόνια από το κράτος και την άμεση απελευθέρωση των συγγενών των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
 
Στηρίζοντας τις διεκδικήσεις των απεργών πείνας,ομάδα αλληλέγγυων συντρόφων/ισσών από τον αναρχικό χώρο,προχωρούμε σε κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού “Κόκκινο 105,5”.Η επιλογή του συγκεκριμένου σταθμού είναι προφανής:το “Κόκκινο” είναι ένα καθεστωτικό αλλά και πλέον κυβερνητικό ραδιόφωνο ή αλλιώς θα λέγαμε ο τηλεβόας της συγκυβέρνησης Σύριζα-Ανεξάρτητοι Έλληνες.
 
Το “Κόκκινο” όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του μιντιακού συρφετού διαστρευλώνουν το συνολικό πλαίσιο του αγώνα των απεργών πείνας και των δράσεων αλληλεγγύης σε αυτούς.Η κατάληψη αυτή αποτελεί μια ενέργεια,η οποία πηγάζει από το ευρύτερο κίνημα αλληλεγγύης με τους κρατούμενους,οι οποίοι δίνουν έναν αγώνα που μας αφορά όλους.
 
Εμείς από την κατάληψη στο “Κόκκινο 105,5” παίρνουμε το μέσο στα χέρια μας και κάνουμε την αντιπληροφόρηση όπλο!Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πολύμορφο κίνημα αλληλεγγύης με τους πολιτικούς κρατούμενους απεργούς πείνας.
Νίκη στον αγώνα των απεργών πείνας! Μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής!»

ΣΧΟΛΙΑ (7)

μποχαααααααααααα

ΦΕΡΤΕ 10 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !

μήπως το χάσαμε λίγο;

Το κείμενο των καταληψειών του 105,5 έχει ως εξής: Εως σήμερα 23 Μαρτίου 2015,δεκάδες πολιτικοί κρατούμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία πείνας από τις 2 Μαρτίου απαιτώντας:την κατάργηση της ειδικής... Σήμερα έχουμε 25.... ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

αχχαχαχααχα!

απο το πολυ χορτο εχουν χασει τον μπουσουλα οι αναρχικοι συριζοταλιμπαν! τι καταληψη και πρασιναλογα ?! αφου ειναι του κομματος τους το ραδιο.(κοκκινο)

μήπως το χάσαμε λίγο;

Ναι... Αυτό που λέω είναι ότι η είδηση χρονολογείται ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ....

Ενδοοικογενειακή

Παράνομη βία

Mιλάμε για μεγάλους δημοκράτες

Η ανακοίνωση του 105,5 Στο Κόκκινο: Εδώ και οκτώ ώρες συνεχίζεται η κατάληψη του ραδιοφωνικού μας σταθμού 105,5 στο κόκκινο. Το ραδιόφωνο ήταν και θα είναι πάντα ανοικτό στην ειδησεογραφία και τις διαφορετικές οπτικές καθώς και στην διακίνηση των απόψεων εκτός από αυτές των φασιστών και της Χρυσής Αυγής. Χαχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!! Μα πόσο δημοκράτες είναι αυτοί στο 105.5!!!!!!!!!!!!!!!!!

πφφφφφφφφφφφφφφφφ

ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΥΡΗΝΕς ΤΗς 17Ν- ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ - ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕς.πφφφφφφφφφφφφφφφφ αηδιαζω μονο που βλεπω το σημα τους και τα λογια τους. ψοφηστε δολοφονοι ξηροι.σιχαμενοι τουρκοι.γκριζοι λυκοι.πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

klopimaia

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310 388328, καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης