Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο

Ο 22χρονος δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές κι έτσι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο
Ό,τι βρήκε μπροστά του το «σήκωσε» ο νεαρός Έλληνας που διέρρηξε το κυλικείο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που βρίσκεται σε ένα κτίριο της Πανεπιστημιούπολης Κιμμερίων στην Ξάνθη! Όμως, δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία του καθώς εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως.

Ο 22χρονος δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές κι έτσι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στο Δροσερό και βρήκαν την τηλεόραση και ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών και καρτών κινητής τηλεφωνίας που είχε κλέψει από το κυλικείο του πανεπιστημίου.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του κυλικείου, ενώ ο νεαρός δράστης  είχε ήδη... καταναλώσει τα διάφορα προϊόντα που είχε αρπάξει μαζί με 100 ευρώ από την ταμειακή μηχανή! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης