Μεγάλη χασισοφυτεία στην Καλαμπάκα

Μεγάλη χασισοφυτεία στην Καλαμπάκα

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνα καλλιεργητή που πήγε να περιποιηθεί τα συνολικά 79 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου - Στην κατοχή του βρέθηκαν και 471 γραμμάρια λαθραίου κομμένου καπνού

Μεγάλη χασισοφυτεία στην Καλαμπάκα
Δεν πήγε χαμένο το καραούλι που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Τρικάλων σε μια θαμνώδη περιοχή στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, όπου είχαν πληροφορίες ότι υπήρχε μια αρκετά μεγάλων διαστάσεων χασισοφυτεία.

Καλά κρυμμένοι καθώς ήταν, δεν τους πήρε είδηση ο 49χρονος Έλληνας καλλιεργητής που πήγε να περιποιηθεί τα συνολικά 79 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου. Έτσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν πριν προλάβει να το βάλει στα πόδια και ξερίζωσαν την φυτεία.

Στην κατοχή του δράστη, αλλά και στο σπίτι του όπου έγινε έρευνα, βρέθηκαν και 471 γραμμάρια λαθραίου κομμένου καπνού τα οποία εστάλησαν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Τρικάλων άσκησε στον 49χρονο δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης