Κι άλλος διακινούσε κοκαΐνη στην Κέρκυρα

Κι άλλος διακινούσε κοκαΐνη στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συνολικά 70,6 γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 155,5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά και 1.475 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών

Κι άλλος διακινούσε κοκαΐνη στην Κέρκυρα
Μετά την εξάρθρωση της οκταμελούς σπείρας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην Κέρκυρα, άλλος ένας 58χρονος έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών για τον ίδιο λόγο, χωρίς ωστόσο να έχει σχέση με την προηγούμενη υπόθεση.

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητά του, οργάνωσαν επιχείρηση και έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στην κατοικία του. Και στα δυο ανακάλυψαν συνολικά 70,6 γραμμάρια κοκαΐνης, συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 155,5 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά και 1.475 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των ναρκωτικών.

Ο 58χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ως μέσο διευκόλυνσης της πώλησης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης