Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μηνύει τον Πάγκαλο για τους «κοπρίτες»

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μηνύει τον Πάγκαλο για τους «κοπρίτες»

Είχε κατηγορήσει ως «κοπρίτες και τεμπέληδες» τους δημοσίους υπαλλήλους, σε εκπομπή του στο Βήμα F.M. (Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014)

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ μηνύει τον Πάγκαλο για τους «κοπρίτες»
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε –σύμφωνα με ανακοίνωσή του - στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, να καταθέσει μήνυση κατά του  Θόδωρου Πάγκαλου λόγω του ότι κατηγόρησε ως «Κοπρίτες και τεμπέληδες» τους δημοσίους υπαλλήλους, σε εκπομπή του στο Βήμα F.M. (Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014) .

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ θεωρεί «υποχρέωσή του να υπερασπιστεί  την αξιοπρέπεια χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων, της συντριπτικής τους πλειοψηφίας που δεν είναι επίορκοι, που δεν είναι τεμπέληδες, που δεν είναι κοπρίτες, που δεν «τα παίρνουν», που δεν εκκρεμούν υποθέσεις τους στα πειθαρχικά, που δεν έφεραν πλαστό πτυχίο ή πιστοποιητικό, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους εξυπηρετώντας με τεράστια υπομονή και αυτοσυγκράτηση (που οφείλουν να δείχνουν),  πολίτες που πολλές φορές επηρεασμένοι από τον εύκολο λόγο «επιφανών πολιτικών και πολιτών» όπως ο κύριος Πάγκαλος, βρίζουν και διαμαρτύρονται εύκολα, φορτώνοντάς τους την τεράστια γραφειοκρατία, την πρωτοφανή πολυνομία που οι ίδιοι δημιούργησαν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης