Φυγόποινος συνελήφθη με ναρκωτικά στην Πιερία

Φυγόποινος συνελήφθη με ναρκωτικά στην Πιερία

Είχε μαζί του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,5 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν διέθετε ιατρική συνταγή

Φυγόποινος συνελήφθη με ναρκωτικά στην Πιερία
Ένας τυχαίος έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ενός 38χρονου στην Κατερίνη οδήγησε στην ανεύρεση των ναρκωτικών που μετέφερε και η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι έπρεπε να βρίσκεται… στη φυλακή!

Ο Έλληνας δράστης είχε μαζί του δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,5 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν διέθετε ιατρική συνταγή. Στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών όπου οδηγήθηκε, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων, που του είχε επιβληθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης. 

Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και στη συνέχεια θα γίνει εκτελεστή η ποινή του.

*** Ένας 30χρονος Έλληνας και ένας 34χρονος Γερμανός συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου στη Χαλκιδική, όταν σε έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δύο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη βάρους 9,9 γραμμαρίων, άλλες τρεις με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 24,6 γραμμαρίων, ενάμισι δισκίο του ναρκωτικού Ecstacy, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 200 ευρώ. 

Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης και οι επιβάτες του αυτοκινήτου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης