Κρήτη: Πλήθος κόσμου στον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης στη Σούδα

Κρήτη: Πλήθος κόσμου στον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης στη Σούδα

Πάνω από 100 άτομα βρίσκονται στο Μαράθι, ανάμεσά τους βουλευτές αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων

Κρήτη: Πλήθος κόσμου στον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης στη Σούδα
Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαράθι για τον αποκλεισμό της νατοϊκής βάσης στη Σούδα, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην υδρόλυση των χημικών.

Πάνω από 100 άτομα βρίσκονται εκεί, ανάμεσά τους βουλευτές αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ενώ όσο περνά η ώρα, η προσέλευση του κόσμου από κάθε γωνιά του νησιού αυξάνεται.

Το Ανοιχτό Συντονιστικό Χανίων ενάντια στα χημικά του πολέμου έχει εξασφαλίσει ότι στο χώρο θα υπάρχει νερό, εθελοντές νοσηλευτές, καθώς επίσης γίνονται συνεννοήσεις για την ύπαρξη φαγητού.

Στον χώρο του αποκλεισμού θα γίνουν συζητήσεις και ενημερώσεις, ενώ προγραμματισμένη είναι η μετάβαση στον χώρο ομάδας από τις καθαρίστριες που έχουν απολυθεί, καθώς επίσης και ομάδα από τους Σύριους πρόσφυγες που βρίσκονται στα Χανιά.

Σύμφωνα με το Παγκρήτιο Συντονιστικό κατά των Χημικών, σχεδιάζεται μάλιστα εν πλω διαμαρτυρία με αλιευτικά και φουσκωτά τα οποία θα αποπλεύσουν από τα Χανιά και θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το Cape Ray στο σημείο της υδρόλυσης...
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο cretapost.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης