Βίντεο: Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αποχωρεί από το βήμα επειδή γέλασαν σε βάρος του

Βίντεο: Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αποχωρεί από το βήμα επειδή γέλασαν σε βάρος του

Όλα συνέβησαν σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής - Δράστες η ομάδα καλλιτεχνών «Κίνηση Μαβίλη» τα μέλη της οποίας άρχισαν να γελούν όταν ξεκίνησε την ομιλία του ο υπουργός Πολιτισμόυ

Βίντεο: Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος αποχωρεί από το βήμα επειδή γέλασαν σε βάρος του
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα».

Όταν ξεκίνησε την ομιλία του, τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνών «Κίνηση Μαβίλη» άρχισαν να γελούν σε βάρος του προκαλώντας τον εκνευρισμό και την έντονη αντίδρασή του που εκφράστηκε δια μικροφώνου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πάνο Παναγιωτόπουλο ήταν όταν η φασαρία και τα γέλια σε βάρος του εντάθηκαν κατά την αναφορά της λέξης «ανταγωνιστικότητα».

Κλείσιμο
«Οφείλετε, οφείλετε, οφείλετε.... Καθήστε κάτω κυρία μου. Να έχετε το θάρρος να έρθετε εδώ να μιλήσετε. Θέλετε να μετατρέψετε μια εκδήλωση για την ελληνική προεδρία, σε οχλαγωγία συνδικαλιστών της Αριστεράς. Αυτά να τα πείτε σε συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι ντροπή σας. Είναι ντροπή σας» ακούγεται να λέει από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Πολιτισμού.

Τελικά και παρά τις επίμονες προσπάθειές του να συνεχίσει την ομιλία του, οι διακοπές συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα να αποχωρήσει από το βήμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης