Κρατούσαν τον ληστή χωρίς να το ξέρουν!

Κρατούσαν τον ληστή χωρίς να το ξέρουν!

Ο 29χρονος από τη Ζάκυνθο  ήταν το τέταρτο άτομο της σπείρας που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία και άρπαζε τιμαλφή μεγάλης αξίας

Χειροποίητοι δερμάτινοι φάκελοι
Κρατούσαν τον ληστή  χωρίς να το ξέρουν!
Προφυλακισμένος από  τις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν ένας 29χρονος Έλληνας κακοποιός που  είχε συλληφθεί μετά από καταδίωξη στον Κόμβου Αιγίου στην εθνική οδό  Αθηνών-Πατρών, όταν δεν σταμάτησε  σε σήμα για έλεγχο. Όμως, αν και ήταν καταζητούμενος για βαριά αδικήματα, δεν ήταν τότε γνωστή η συμμετοχή του στη ληστεία μεγάλου κοσμηματοπωλείου της Ζακύνθου το Νοέμβριο του 2011.

Το γενετικό υλικό  απέδειξε ότι ο 29χρονος από τη Ζάκυνθο  ήταν το τέταρτο άτομο της σπείρας που χτυπούσε κοσμηματοπωλεία και άρπαζε τιμαλφή μεγάλης αξίας. Στη συγκεκριμένη ληστεία, οι δράστες χτύπησαν στο κεφάλι με σιδηρολοστό την ιδιοκτήτρια και τον σύζυγό της, έσπασαν τις προθήκες του καταστήματος και άρπαξαν ρολόγια και κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Τρεις από τους κακοποιούς συνελήφθησαν στα τέλη Αυγούστου. Πρόκειται  για έναν 21χρονο Αλβανό, έναν 29χρονο  ομοεθνή του και έναν 19χρονο  Έλληνα που είχαν ληστέψει τον  Σεπτέμβριο του 2012 και άλλο ένα κοσμηματοπωλείο  στο Κατάκολο Ηλείας,  αρπάζοντας κοσμήματα μεγάλης αξίας με την απειλή Καλάσνικοφ και τη χρήση βίας. Ο τέταρτος δράστης ταυτοποιήθηκε μετά τη σύλληψή του και βρίσκεται ήδη στη φυλακή, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Ζακύνθου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για απειλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης