Βόλος: Κρίσιμη η κατάσταση του 37χρονου bodybuilder

Βόλος: Κρίσιμη η κατάσταση του 37χρονου bodybuilder

Στην ένοπλη ληστεία στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Βόλου εμπλέκονται οι δύο δράστες

Βόλος: Κρίσιμη η κατάσταση του 37χρονου bodybuilder

Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 37χρονου επαγγελματία ο οποίος υπήρξε θύμα ένοπλης επίθεσης την Δευτέρα στο Βόλο και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βόλου που εξιχνίασε την υπόθεση συλλαμβάνοντας τη Δευτέρα τους δυο δράστες που είναι αδέλφια, 33 και 27 χρόνων διαπίστωσε κατά την διάρκεια της έρευνας ότι εμπλέκονται επιπλέον και στην ένοπλη ληστεία στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Βόλου που έγινε στις 25 του περασμένου Ιουλίου, οπότε και είχαν αφαιρέσει το ποσό των 7.200 ευρώ απειλώντας με καραμπίνα τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το μεσημέρι της Δευτέρας, ύστερα από διαπληκτισμό που προηγήθηκε εντός καταστήματος πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής και οργάνων γυμναστικής, μεταξύ του 27χρονου συλληφθέντα και του 37χρονου ιδιοκτήτη, ο δράστης, αφού αρχικά αποχώρησε με μοτοσικλέτα, στη συνεχεία επανήλθε στο κατάστημα μαζί με τον 33χρονο συνεργό του, με αυτοκίνητο αυτή τη φορά.

Εκεί ο 33χρονος δράστης κάλεσε τον ιδιοκτήτη να εξέλθει του καταστήματος. Όταν ο 37χρονος βγήκε από το κατάστημα του, ο 27χρονος δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα και καλυπτόμενος σε είσοδο πολυκατοικίας, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες διέφυγαν με το αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών και λίγη ώρα αργότερα οι δυο δράστες συνελήφθησαν, ενώ επέστρεφαν στην οικία τους με το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε.

Η καραμπίνα που χρησιμοποίησαν, βρέθηκε στο πλαίσιο της έρευνας, σε αγροτική περιοχή μέσα σε θάμνους και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί από αγροικία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Οι συλληφθέντες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης