
Και αύριο 1000 Ρομά θα πετροβολούν τα σπίτια μας... Λάβετε τα μέτρα σας, προτού είναι αργά... Εκτός κι αν επιθυμείτε την Χρυσή Αυγή ως κυβέρνηση... Εσείς τους οδηγείτε εκεί, με τα δικαιώματα που δίνετε σε Πακιστανούς, Ρομά, Βούλγαρους, κλπ. κλπ... (...ένας αντικειμενικός παρατηρητής)
Δεν πειράζει, αφού οι ταξικοί μας αδερφοί πετάνε πέτρες σε μπάτσους, να τους δώσουμε και μετάλλιο και σύνταξη αντιστασιακού. Το μόνο πρόβλημα βίας στην Ελλάδα είναι οι 2 πάγκοι που έριξε η ΧΑ στο πανηγύρι.
Καμία ανοχή ειδικά σε δαυτους! Βρωμιά και η μεγαλύτερη πληγή της Ελλαδας ειναι αυτοί! Χωμένοι στην παραβατικότητα! Και οχι στη φυλακη.... Μακρια στη χώρα τους η οπουδήποτε αλλού!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ
Θέλουν και τα παθαίνουν οι μπάτσοι με τις συλλήψεις και τη ρατσιστική τρομοκρατία εναντίον των Ρομά. Θα' χουν άσχημα ξεμπερδέματα όπως κι οι χρυσαυγίτες στην Αθήνα. Τους χρυσαυγίτες τους ψηφίσαμε μια φορά περισσότερο για αγανάκτηση αλλά στις επόμενες θα φάνε μαύρο. Αλλά τους μπάτσους τους πληρώνουμε οπότε ας αφήσουν τους τσαμπουκάδες κι ας μαζέψουν το Μιχαλολιάκο και την παρέα του που είναι οι πραγματικοί ταραξίες.
Από πότε κυνηγάνε τους εμπόρους ναρκωτικών;;;;Γιατί οι συνάδελφοί τους στην Στουρνάρη και στην Αχαρνών, μου φαίνονται πολύ χαλαροί.Πρόσφατα δε,ήρθε στη πολυκατοικία μας, ένα ραβασάκι για επαιτεία! Δεν ήξερα ότι απαγορευόταν. Σε λίγο θα μας πουν ότι απαγορεύεται το λαθρεμπόριο τσιγάρων,σάρκας,πετρελαίου,μεταναστών,η παραβίαση του συντάγματος κλπ και τόση συγκίνηση πώς θα την αντέξω!