Επεισοδιακή καταδίωξη σκάφους με λαθρομετανάστες

Επεισοδιακή καταδίωξη σκάφους με λαθρομετανάστες

Το σκάφος επιχείρησε να προσεγγίσει ακτή της Σύμης για να αποβιβάσει μετανάστες και καταδιώχθηκε από πλωτό του Λιμενικού Σώματος

Το νέο «ρομαντικό» τατουάζ του Ντέιβιντ
Επεισοδιακή καταδίωξη σκάφους με λαθρομετανάστες
Επεισοδιακή καταδίωξη πλαστικού σκάφους με λαθρομετανάστες που οδήγησε στη βύθισή του, σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, τα ξημερώματα.

Το σκάφος επιχείρησε να προσεγγίσει ακτή της Σύμης για να αποβιβάσει μετανάστες και καταδιώχθηκε από πλωτό του Λιμενικού Σώματος. Το σκάφος βυθίστηκε και τόσο ο καπετάνιος του, όσο και οι 37 μετανάστες που μετέφερε, μεταφέρθηκαν στο νησί της Σύμης.

Σημειώνεται ότι την τελευταία εβδομάδα έχουν αποβιβαστεί αρκετοί μετανάστες από τα απέναντι τουρκικά παράλια και παραμένουν στο νησί.

Η κατάσταση μάλιστα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους κατοίκους. Χθες το βράδυ συνεδρίασε εκτάκτως για το θέμα το δημοτικό συμβούλιο, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκληθεί.

Σήμερα, επίσης, τα ξημερώματα αποβιβάστηκαν στο Φαρμακονήσι 16 μετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν όπως επίσης και ο διακινητής τους, που επέβαινε στο σκάφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης