Αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος σε ένα παγκάκι

Αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος σε ένα παγκάκι

Η κ. Παπαρήγα ζήτησε από την κυβέρνηση συγκεκριμένες απαντήσεις και λήψη συγκεκριμένων μέτρων για την κατάσταση στο ΙΚΑ, καθώς και με αυτή του ΟΑΕΔ

Αλλοδαπός βρέθηκε μαχαιρωμένος σε ένα παγκάκι
Θύμα συμπλοκής μεταξύ μεταναστών φαίνεται πως έπεσε ένας 23χρονος αλλοδαπός που βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύμα από μαχαίρι στον ώμο σε ένα παγκάκι στην πλατεία 1866 στα Χανιά. Τον τραυματία εντόπισαν οδηγοί ταξί από μια παρακείμενη πιάτσα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοκομείο Χανίων, όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Εκεί τον βρήκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που προσπαθούν να μάθουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την παρ’ ολίγο φονική μαχαιριά. Στην πλατεία όπου βρέθηκε συγκεντρώνονται καθημερινοί οικονομικοί μετανάστες αναζητώντας ένα μεροκάματο, για την διεκδίκηση του οποίου συχνά καταγράφονται καυγάδες και συμπλοκές μεταξύ τους.

*** Σε νοσοκομείο της Aθήνας μεταφέρθηκε για να χειρουργηθεί και παραμένει για νοσηλεία ένας 29χρονος Έλληνας που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι για άγνωστους λόγους το βράδυ της Τετάρτης στο πάρκο Kυζίκειων στη Nέα Aρτάκη Ευβοίας. Δράστες της επίθεσης που έγινε μετά από διαπληκτισμό, οι λόγοι του οποίου παραμένουν άγνωστοι, ήταν δύο αλλοδαποί που επιτέθηκαν στο θύμα και έναν 23χρονο φίλο του που και αυτός τραυματίστηκε ελαφρά. Οι δυο αλλοδαποί κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.
Κλείσιμο

*** Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκαν δύο 19χρονοι Σέρβοι που τραυμάτισαν με γροθιές και κλοτσιές στο πρόσωπο δύο Βρετανούς ηλικίας 19 και 20 χρόνων, κατά τη διάρκεια συμπλοκής στον Λαγανά. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύονται, ενώ οι νεαροί δράστες συνελήφθησαν από άνδρες του τοπικού τμήματος πριν απομακρυνθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης