Γάλλος «φυγάς» έπεσε από ταράτσα

Γάλλος «φυγάς» έπεσε από ταράτσα

Βρισκόταν σε περιπολικό της αστυνομίας και οδηγούνταν στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα όταν όρμησε έξω από το αυτοκίνητο, έτρεξε σε μια πολυκατοικία, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό από μεγάλο ύψος

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο φινάλε!
Γάλλος «φυγάς» έπεσε από ταράτσα
Τραγωδία με θύμα έναν 28χρονο Γάλλο υπήκοοο σημειώθηκε το πρωί τεη Τετάρτης στους Αμπελόκηπους .

Ο 28χρονος μεταφερόταν με περιπολικό της αστυνομίας στη γαλλική πρεσβεία για παροχή βοήθειας, χωρίς να είναι κρατούμενος, όταν άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του περιπολικού και όρμησε σε ανοιχτή πόρτα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Έβρου, στους Αμπελόκηπους.

Ο άντρας ανέβηκε στην ταράτσα και επιχείρησε να πηδήξει σε διπλανό κτίριο, όμως πιάστηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, και δεν κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να χάσει τη ζωή του στις 11:20.

Όπως έγινε γνωστό, ο 28χρονος περιπλανιόταν τα ξημερώματα στην Παιανία ζητώντας φαγητό από καταστήματα και σπίτια της περιοχής. Ένας πολίτης ειδοποίησε όμως την αστυνομία με αποτέλεσμα ο 28χρονος Γάλλος να καταλήξει στο ΑΤ Γλυκών Νερών.
 
Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το γαλλικό προξενείο όπου και ζητήθηκε να μεταφερθεί όμως η μεταφορά του αποδείχτηκε επεισοδιακή.
Κλείσιμο

Από την αστυνομία διευκρινίστηκε ότι ο 28χρονος δεν ήταν κρατούμενος, απλώς τον εξυπηρετούσαν, και γι' αυτό δεν του είχαν φορέσει χειροπέδες, ούτε είχαν ληφθεί μέτρα επειδή δεν συνέτρεχε λόγο να διαφύγει. Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος.  




Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης