Αυτή η βόμβα θα σκότωνε ανυποψίαστους πολίτες!

Αυτή η βόμβα θα σκότωνε ανυποψίαστους πολίτες!

Σε εξέλιξη οι έρευνες, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια και του υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος στο σταθμό του Αιγάλεω η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτή η βόμβα θα σκότωνε ανυποψίαστους πολίτες!
Στη δημοσιότητα έδωσε φωτογραφίες από τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο τον τερματικό σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω η Ελληνική Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει στοιχεία για τους μεταφορείς της βόμβας.

Οι πέντε φωτογραφίες δείχνουν το μηχανισμό, που οι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στην πράσινη χάρτινη σακούλα και στη συνέχεια άφησαν στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο - Αιγάλεω και έφτασε στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω στις 17:18 ώρα του περασμένου Σαββάτου.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αυτό που περιμένουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είναι τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αλλά και την ολοκλήρωση της εξέτασης του υλικού από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του μετρό, για να έχουν στα χέρια τους τυχόν νέα στοιχεία. Βέβαια, σε αυτό που «ποντάρουν» είναι και στη βοήθεια των πολιτών που ενδεχομένως είδαν περίεργες κινήσεις ή ακόμη και τα πρόσωπα των δύο μεταφορέων του μηχανισμού το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου.

Για το λόγο αυτό, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με δελτίο Τύπου, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό, αλλά και τους αριθμούς της Αντιτρομοκρατικής, υπογραμμίζοντας πως «παρακαλούνται όσοι επιβάτες του συγκεκριμένου συρμού αντελήφθησαν οτιδήποτε σχετικό με το μηχανισμό αυτό ή το άτομο/α που τον μετέφερε/αν, να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνικές γραμμές 170, 1014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης