Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 29χρονος Γερμανός ο οποίος βρισκόταν στην Κρήτη με τις αρχές να ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 29χρονος μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου έχοντας λιποθυμήσει.
Όπως αναφέρθηκε, ο 29χρονος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και εκεί που περπατούσε στο πεζοδρόμιο ένιωσε έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησε.
Ο άνδρας λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να ενημερώνουν και την αστυνομία.
Ήδη έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία