«Θύμα» των καταστροφών που υπέστησαν πολλά οικήματα εξαιτίας της φωτιάςστο Θυμάρι έπεσε και το εξοχικό της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη και της αδελφής της.
Μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, η Χριστίνα Σούζη μοιράστηκε το θλιβερό για εκείνη γεγονός, τονίζοντας ότι εκείνη και η οικογένειά της είχαν περάσει εκεί «μια ολόκληρη ζωή».
Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλησπέρα σας, είμαι πολύ στεναχωρημένη, μόλις έμαθα ότι το θυμάρι εννοώ το σπίτι μας κάηκε, μια ολόκληρη ζωή με τις οικογένειες μας, με την αδερφή μου εκεί την περάσαμε. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;