Πώς έφτασαν οι αρχές στην σύλληψη του παιδεραστή από το Ρέθυμνο

Πώς έφτασαν οι αρχές στην σύλληψη του παιδεραστή από το Ρέθυμνο

Δυο παιδιά οικογενειών οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που άνοιξαν τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη.

Πώς έφτασαν οι αρχές στην σύλληψη του παιδεραστή από το Ρέθυμνο
Δυο παιδιά οικογενειών οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που άνοιξαν τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου για την σύλληψη του 47χρονου παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη. Τα παιδιά αυτά, πήραν το θάρρος, και μαζί με τις οικογένειες τους, αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία και να καταγγείλουν τον προπονητή τους για ανάρμοστη συμπεριφορά. 

Κλείσιμο
Τα δυο αυτά παιδιά, αντιλήφθησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και η ότι αυτή η «τεχνική» που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος ήταν πολύ περίεργη. Σημειώνεται ότι η δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Δικαιοσύνη περιλαμβάνει λίστα με 39 ονόματα ανηλίκων. 

Αυτό όμως που έχει τρομοκρατήσει την Αστυνομία, είναι το γεγονός ότι με την δημοσίευση της υπόθεσης αυτής έχουν περιέλθει στην Αστυνομία συγκεκριμένες πληροφορίες και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας οι οποίες αν συνδέονται μεταξύ τους τότε η δράση του προπονητή του μπάσκετ θα πρέπει να έχει διάρκεια χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα από το cretalive.gr εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης