Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και πρώην αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έχει διατάξει ήδη τη δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων των 7 εμπλεκόμενων στην υπόθεση της πολεοδομίας της Ρόδου.
Συγκεκριμένα δεσμευτικά οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι τραπεζικές θυρίδες και οι μετοχές εφόσον υπάρχουν) των 7 εμπλεκομένων προσώπων.
Παράλληλα, ερευνώνται τα οικονομικά δεδομένα των συγγενών πρώτου βαθμού των 7 εμπλεκομένων.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ