Πανώλη των αιγοπροβάτων: Κανονικά από Δευτέρα η μετακίνηση ζώων για σφαγή στις περιφέρειες που δεν έχουν πληγεί
Όπως σημειώνουν πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η σταδιακή άρση των μέτρων που είχανε επιβληθεί θα γίνει με πολύ αυστηρούς κτηνιατρικούς όρους
Κατά πληροφορίες αυτό που αποφασίστηκε είναι από Δευτέρα, 19 Αυγούστου, να επιτρέπεται η μετακίνηση ζώων για σφαγή, στις περιφερειακές ενότητες που δεν έχουν πληγεί από την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών.
Οπως έγραφε νωρίτερα το protothema.gr περιφέρειες που έχουν μηδενικά κρούσματα (π.χ. Ήπειρος), θα «ανοίξουν», ενώ θα υπάρξει άρση περιορισμών και σε νομούς περιφερειών που δεν έχουν θέμα π.χ. σε νομούς της Κρήτης.
Ωστόσο για περιοχές που κρίνεται ότι είναι ακόμα επιβαρυμένες, τα μέτρα θα παραμείνουν για ένα διάστημα ακόμα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.