Κατά τις ίδιες πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι αναμένεται μια τηλεδιάσκεψη στο υπουργείο προκειμένου να αρθούν, με αυστηρά μέτρα, οι περιορισμοί που υπάρχουν οριζόντια στη χώρα για τις σφαγές ζώων και τη μεταφορά αιγοπροβάτων.
Κατά τις πληροφορίες περιφέρειες που έχουν μηδενικά κρούσματα (π.χ. Ήπειρος), θα «ανοίξουν», ενώ θα υπάρξει άρση περιορισμών και σε νομούς περιφερειών που δεν έχουν θέμα π.χ. σε νομούς της Κρήτης.
Ωστόσο για περιοχές που κρίνεται ότι είναι ακόμα επιβαρυμένες, τα μέτρα θα παραμείνουν για ένα διάστημα ακόμα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.