Ίλιον: Βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά της από δομή - Είναι εκτός Αθήνας, λέει η γιαγιά τους

Ίλιον: Βίντεο από τη στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά της από δομή - Είναι εκτός Αθήνας, λέει η γιαγιά τους

Όπως αποκάλυψε, τα παιδιά παραμένουν εντός Ελλάδας - «Τα ήθελε πίσω»

ilion-
Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την αρπαγή τεσσάρων ανηλίκων στο Ίλιον, από χώρο παιδικής προστασίας.

Ο Γιώργος, ο Οδυσσέας, ο Μιχάλης και ο Κωνσταντίνος είναι τα τέσσερα ανήλικα αδέλφια που άρπαξε η μητέρα τους, μέρα μεσημέρι, από τον χώρο προστασίας ανηλίκων στο Ίλιον. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους εντοπίσουν, ενώ με εντολή εισαγγελέα εκδόθηκε Αmper Alert.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 από τη στιγμή που η μητέρα τεσσάρων παιδιών, των οποίων η επιμέλεια, της είχε αφαιρεθεί, μπαίνει στον χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον Αττικής, όπου διέμεναν τα παιδιά, τα αρπάζει και φεύγει.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1ad2oqvjyjt)
Κλείσιμο


Από την πλευρά της, η γιαγιά των ανηλίκων μίλησε στο Star και δήλωσε πως η μητέρα «ήθελε τα παιδιά της πίσω». «Εγώ τσακώθηκα με την κόρη μου, "Γιατί το έκανες αυτό το θέμα; Δεν ήθελα να πάρεις τα παιδιά σου έτσι". Και λέει: "Δεν έχω άλλη λύση να πάρω τα παιδιά, δεν ξέρω πώς μου ήρθε μαμά αλλά τα παιδιά μου τα αγαπάω, τα θέλω"».

Τα παιδιά, πάντως, φέρονται να βρίσκονται σε ασφαλές μέρος, σύμφωνα με τη γιαγιά τους. «Είναι εκτός Αθήνας, αλλά εντός Ελλάδας» αποκάλυψε. 

Σημειώνεται πως από το 2022 τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία ενώ η μητέρα και τότε τα είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων όπου είχαν οδηγηθεί.

Πώς η μητέρα άρπαξε τα παιδιά

Πάντως, το σχέδιο της αρπαγής ήταν καλά οργανωμένο. Η μητέρα των παιδιών ήταν η «εγκέφαλος» και οι δύο φίλες της οι βοηθοί της.

Από νωρίς το πρωί οι περίοικοι στη Λεωφόρο Δημοκρατίας έβλεπαν πάνω στο πεζοδρόμιο σταθμευμένο ένα λευκό βαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα ήταν μία γυναίκα. Κάποια στιγμή με κόφτη έκοψε τα συρματοπλέγματα, ώστε να μπορέσει να ανοίξει την τρύπα από την οποία μπήκε η μητέρα, για να μπορέσει να αρπάξει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου, η μητέρα φέρεται να απείλησε το προσωπικό ότι είναι ακροβολισμένοι κάποιοι δικοί της άνθρωποι με όπλα και ότι θα τους πυροβολούσαν.

Αυτά είναι τα 4 αδέλφια που άρπαξε η μητέρα τους

Ο Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μαύρο τζιν και άσπρη μπλούζα. Έχει ύψος 1,10.

Ο Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας και μπλούζα κίτρινο με γκρι. Έχει ύψος ένα μέτρο.

ilion


Ο Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, γκρι μπλούζα και έχει ύψος ένα μέτρο.

Ο Γιώργος Άρμπι, 2 ετών έχει μαύρα μάτια και μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε σκούρο παντελόνι και μπλούζα κίτρινη. Έχει ύψος ένα μέτρο περίπου.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών εναντίον του πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Κηφισιά: Είχε μανία να κάθεται στο τελευταίο κάθισμα, λέει η συνοδός που ξέχασε τον 5χρονο Βασιλάκη για έξι ώρες στο σχολικό

Γιουράι Τσιντούλα: Ποιος είναι ο Σλοβάκος λογοτέχνης που πυροβόλησε τον πρωθυπουργό της χώρας Ρόμπερτ Φίτσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης