Ορεστιάδα: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που κάπνισαν τσιγάρο από αυτόματο πωλητή

Ορεστιάδα: Στο νοσοκομείο ανήλικοι που κάπνισαν τσιγάρο από αυτόματο πωλητή

Οι δύο 17χρονοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύονται – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και δύο υπάλληλοι του καταστήματος που τους προμήθευσαν το τσιγάρο

ekav_poli
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ορεστιάδα η περιπέτεια δύο ανήλικων παιδιών που έκαναν χρήση ενός καπνικού προϊόντος με την ουσία τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp) που πωλείται νόμιμα, αλλά ένιωσαν παραισθήσεις, ταχυκαρδία, ζάλη, εμετούς και έχασαν τις αισθήσεις τους.

Τα δυο αγόρια ηλικίας 17 χρόνων διακομίστηκαν το βράδυ της Μ. Τρίτης στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Το απόγευμα της Μ. Τετάρτης αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη και δύο υπαλλήλων ενός καταστήματος που τους είχαν προμηθεύσει το επίμαχο τσιγάρο από έναν μη λειτουργικό αυτόματο πωλητή που είχαν στο μαγαζί και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενους για έκθεση και σωματική βλάβη από αμέλεια σε βάρος ανηλίκων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας στον αυτόματο πωλητή του καταστήματος, στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη, κατασχέθηκαν συνολικά 286 συσκευασίες με τετραϋδροκαναβιφορόλη (THCp) που πωλούνται ως νόμιμα προϊόντα.




Ειδήσεις σήμερα:

50χρονος έστειλε 180 απειλητικά SMS στην παντρεμένη πρώην ερωμένη του – «Φταίει ο άντρας της» είπε στο δικαστήριο

Οι 25 εκλεκτές παρθένες του Κιμ Γιονγκ Ουν - Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει

Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο - Δείτε πως ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης