Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε ο δράστης των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας»

Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε ο δράστης των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας»

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τον αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ, όταν πέντε οπαδοί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο

nea-smyrni-pyrobolismoi__3_
Στον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη των πυροβολισμών που σημειώθηκαν το Σάββατο (13/4) κοντά στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας στον μηρό, προχώρησαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τον αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ του Πανιωνίου και του ΟΦΗ όταν πέντε οπαδοί του Πανιωνίου διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο. Η μεταξύ τους ένταση κλιμακώθηκε και τότε ο φερόμενος ως δράστης έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε στον μηρό έναν από τους συμμετέχοντες στη συμπλοκή. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αφορμή στάθηκαν προσωπικοί και όχι οπαδικοί λόγοι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», όπου και υπεβλήθη σε άμεση χειρουργική επέμβαση και κατά την οποία οι γιατροί αφαίρεσαν από το δεξί μηρό, κομμάτι μεταλλικού θραύσματος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, το τραύμα του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρό, πλην όμως, επί της παρούσης, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Πρωινές ώρες της Κυριακής (14/4) αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής, στην οικία του φερόμενου ως δράστη, όπου βρέθηκε εντός μαύρης θήκης, ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 56 εκατοστών με μήκος λάμας 42 εκατοστά.

Κλείσιμο
Στον χώρο στον οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί κλήθηκαν συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τη φωτογράφιση του χώρου και των πειστηρίων, καθώς και για την ανίχνευση βιολογικού υλικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα δύο σενάρια για την επόμενη κίνηση του Τελ Αβίβ μετά την ιρανική επίθεση

Άγριο έγκλημα στο Μιλγουόκι: 33χρονος έβγαλε για φαγητό 19χρονη, τη σκότωσε και μετά τη διαμέλισε με πριόνι

Στους 32 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Σκόνη και βροχές από αύριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης