Γύθειο: Ανήλικοι έκλεψαν αυτοκίνητο και συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους

Γύθειο: Ανήλικοι έκλεψαν αυτοκίνητο και συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους

Τσάκωσαν τον δράστη τριών διαρρήξεων

astynomia_silipsi_mk
Οπλισμένος με μια σιδερογροθιά και με διαρρηκτικά εργαλεία στην κατοχή του, συνελήφθη στο Γύθειο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 17χρονος Έλληνας ο ποίος είχε κλέψει ένα όχημα μαζί με ακόμη έναν συνομήλικό του Έλληνα και έναν ανήλικο αλλοδαπό, το βράδυ της Δευτέρας.

Το πρωί της Τρίτης, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οι άλλοι δύο δράστες και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γυθείου τους άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου από κοινού και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση. Στον δικαστικό λειτουργό παραπέμφθηκαν και οι Έλληνες γονείς των 17χρονων, ένας 53χρονος και μια 47χρονη, καθώς και η 47χρονη αλλοδαπή μητέρα του ανήλικου, που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τσάκωσαν τον δράστη τριών διαρρήξεων

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας, την στιγμή που είχε διαρρήξει ένα κατάστημα στις Σέρρες, χωρίς να προλάβει να κλέψει κάτι, τα ξημερώματα της Τρίτης. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής είχε διαρρήξει άλλο ένα κατάστημα από το οποίο είχε αρπάξει 120 ευρώ, ενώ στις 22 Μαρτίου είχε "βουτήξει" από ένα σταθμευμένο όχημα την τσάντα της οδηγού που περιείχε 30 ευρώ, προσωπικά έγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την κατηγορία της κλοπής κατ' εξακολούθηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης