Η κάμερα και το κινητό αποκάλυψαν τους δράστες απάτης στην Κοζάνη

Η κάμερα και το κινητό αποκάλυψαν τους δράστες απάτης στην Κοζάνη

Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 34χρονος αλλοδαπός και περιελήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 60χρονου για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

peripoliko_v2_xr
Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν για την απάτη που είχε γίνει σε βάρος μιας 50χρονης, η οποία θέλησε να πουλήσει διάφορα εργαλεία με αγγελία που είχε αναρτήσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικού δικτύωσης.

Στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου είχε δεχθεί μήνυμα από έναν άγνωστο που ζήτησε να αγοράσει τα εργαλεία και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία τους, πείστηκε να στείλει τα εργαλεία στη Θεσσαλονίκη μέσω εταιρείας μεταφορών. Όμως, περίμενε μάταια ως τα μέσα Ιανουαρίου να παραλάβει το αντίτιμο και, τελικά, κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε.

Από την έρευνα των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκε ένας 60χρονος αλλοδαπός στον οποίο ανήκει ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιήθηκε στις συνομιλίες με την 50χρονη. Στη συνέχεια, «μίλησαν» οι κάμερες της εταιρείας μεταφορών που κατέγραψαν δυο άνδρες να φτάνουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο και να παραλαμβάνουν τα εργαλεία. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 34χρονος αλλοδαπός και περιελήφθη στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 60χρονου για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Το ψηφοδέλτιο της Κωνσταντινούπολης για τις δημοτικές εκλογές έχει μήκος... 1 μέτρο - Δείτε φωτογραφίες


Φωτογραφίες: Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη σκηνή του J2US


Κάγια Σκοντελάριο: Από ίνδαλμα έφηβων τηλεθεατών, αρχηγός συμμορίας στο The Gentlemen
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης