Κάγια Σκοντελάριο: Από ίνδαλμα έφηβων τηλεθεατών, αρχηγός συμμορίας στο The Gentlemen

Κάγια Σκοντελάριο: Από ίνδαλμα έφηβων τηλεθεατών, αρχηγός συμμορίας στο The Gentlemen

Μισή Βρετανίδα, μισή Βραζιλιάνα, προικισμένη από τη φύση και τα γονίδιά της με ομορφιά και ταλέντο, είναι η γυναίκα γκάνγκστερ που βάζει τους άντρες στη θέση τους στην τηλεοπτική μεταφορά του The Gentlemen του Γκάι Ρίτσι

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kaya-scodelario-arthrou
H Κάγια Σκοντελάριο δεν θέλει να παίζει μονοδιάστατες ηρωίδες. Δεν το θεωρεί ρεαλιστικό. Της αρέσει να υποδύεται γυναίκες που σε κάθε επόμενη σκηνή αποκαλύπτουν ένα ακόμα στοιχείο του χαρακτήρα τους, που μπορεί να έχουν ελαττώματα και προτερήματα, αδυναμίες και δυνατά σημεία, που είναι ενδιαφέρουσες και απολύτως πραγματικές. Όπως ισχυρίζεται ότι είναι κάθε γυναίκα που γνώρισε. Όπως είναι τέλος πάντων και η ίδια.
Kaya_Scodelario_1
Γεννημένη στο Λονδίνο πριν από 32 χρόνια ως Κάγια Ρόουζ Χάμφρεϊ, είναι ο καρπός του έρωτα ενός Βρετανού και μιας Βραζιλιάνας -με ιταλικές και πορτογαλικές ρίζες, παρακαλώ, για να γίνει η μείξη ακόμα πιο εξωτική-, που χώρισαν όταν ακόμα εκείνη ήταν 4 ετών. Στα 14 της αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, περίπου την ίδια εποχή που τόλμησε να κάνει οντισιόν για μια τηλεοπτική σειρά με θέμα μια εφηβική παρέα. Με τον φόβο ότι θα τη θεωρούσαν πολύ μικρή για τον ρόλο, είχε δηλώσει ότι ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη. Το ψέμα της έπιασε τόπο.

Η σειρά λεγόταν «Skins» και διήρκεσε εφτά σεζόν, στη διάρκεια των οποίων η Έφι, ο χαρακτήρας της Σκοντελάριο -που παρεμπιπτόντως επέλεξε να κάνει καριέρα με το επίθετο του Ιταλού παππού της-, ήταν η κεντρική ηρωίδα και το ίνδαλμα των έφηβων τηλεθεατών. Ναι, δεν περίμενε τον Γκάι Ρίτσι και το Netflix για να γίνει γνωστή.
Κλείσιμο
Kaya_Scodelario
Στην τηλεοπτική σειρά «Skins»
Στη διάρκεια της 18χρονης καριέρας της έχει υποδυθεί πλείστους όσους ρόλους -από την Κάθι στα «Ανεμοδαρμένα Υψη» (2011) και την Τερέζα στον «Λαβύρινθο» (2014) και τα σίκουέλ του μέχρι την Καρίνα στους «Πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ» (2017) και τη Χέιλι στη «Διαφυγή» (2019) - και κανένας από αυτούς δεν ήταν το όμορφο βαρετό κορίτσι.

Στην ολοκαίνουρια σειρά «The Gentlemen», για παράδειγμα, που βασίστηκε στο ομώνυμο κινηματογραφικό σουξέ του Ρίτσι, η Σκοντελάριο υποδύεται τη Σούζι Γκλας, την αρχηγό μιας εγκληματικής συμμορίας που απαρτίζεται από άντρες. Τον λες και ρόλο κομμένο και ραμμένο στα δυναμικά μέτρα και σταθμά της.
scondelario
Στη νέα σειρά του Netflix η Κάγια Σκοντελάριο υποδύεται μία αρχηγό εγκληματικής συμμορίας
Κατά τα άλλα, έχει δύο παιδιά από τον -εν διαστάσει- σύζυγο και συνάδελφό της Μπένζαμιν Γουόκερ και έναν σκύλο που τον φωνάζει Άρνι, όνομα-δάνειο από τον παιδιόθεν αγαπημένο της ηθοποιό Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τον οποίο δεν έχει προσπαθήσει να γνωρίσει γιατί φοβάται ότι θα λιποθυμήσει από τη συγκίνηση. Κατά βάθος, την πιθανότητα μιας συνάντησής τους δεν τη θεωρεί καν ρεαλιστική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης