Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν μπαταρίες και καύσιμα από φορτηγά και τρακτέρ - Στα 18.000 ευρώ η λεία τους

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν μπαταρίες και καύσιμα από φορτηγά και τρακτέρ - Στα 18.000 ευρώ η λεία τους

Συνελήφθη ένας 38χρονος στη Σίνδο, είχε και δύο συνεργούς - Εξιχνιάστηκαν 23 περιπτώσεις, στην κατοχή του είχε ηρωινή και όπλα

klopes_battaries3
Στη σύλληψη ενός 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις μπαταρίες από Ι.Χ. φορτηγό στην περιοχή της Σίνδου, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευασία ηρωίνης, συνολικού βάρους 0,3 γραμμαρίων.

klopes_battaries


Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα προέκυψε ότι ο 38χρονος, από κοινού κατά περίπτωση με 45χρονο ημεδαπό και 36χρονη ημεδαπή, κατά το χρονικό διάστημα από 7 Φεβρουαρίου έως και 23 Μαρτίου 2024, από τις περιοχές της Ν. Μαγνησίας, Χαλάστρας, Ανατολικού, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, προέβησαν σε 22 περιπτώσεις κλοπής μπαταριών (τετελεσμένες και σε απόπειρα) από φορτηγά, μηχανήματα έργων και γεωργικούς ελκυστήρες αφαιρώντας συνολικά 77 μπαταρίες, μία περίπτωση κλοπής πινακίδων κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. όχημα και μία περίπτωση κλοπής καυσίμου από φορτηγό, όπου αφαίρεσαν 1.200 λίτρα πετρέλαιο από το ρεζερβουάρ, με την εκτιμώμενη αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 18.000 ευρώ.

klopes_battaries2


Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 38χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα των 8 φυσιγγίων, ένα πιστόλι άνευ αριθμού, 30 φυσίγγια, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου, ένα μαχαίρι – αναδιπλούμενο (στιλέτο) και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Ειδήσεις σήμερα:

Τριγμοί στο μέτωπο της πρότασης δυσπιστίας: Οξείες αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη Παππά για προσυνεννόηση

Delaware, ο offshore παράδεισος των ΗΠΑ

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης