Πύργος: Μαζί με ανήλικους διέρρηξε ψητοπωλείο και άρπαξε 10.000 ευρώ

Πύργος: Μαζί με ανήλικους διέρρηξε ψητοπωλείο και άρπαξε 10.000 ευρώ

O 32χρονος πήγαινε στο κατάστημα ως πελάτης και μελετούσε τις κινήσεις των υπαλλήλων για να βλέπει πού έβαζαν τις εισπράξεις

peripoliko_astynomikos_arthro
Ως πελάτης πήγαινε σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του Πύργου ένας 32χρονος Ρομά, αλλά στην πραγματικότητα μελετούσε τις κινήσεις των υπαλλήλων και παρατηρούσε πού έβαζαν τις εισπράξεις. Στη συνέχεια, το διέρρηξε δυο φορές μέσα σε τρεις ημέρες και άρπαξε συνολικά περισσότερα από 10.000 ευρώ.

Η δεύτερη εισβολή του στο κατάστημα έγινε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο δράστης χρησιμοποίησε για τσιλιαδόρους ανήλικα παιδιά, ένα 15χρονο κορίτσι και ένα 12χρονο αγόρι. Όμως, περαστικοί τον είδαν να παραβιάζει το ψητοπωλείο και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη, που κινητοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον 32χρονο, που έχει συλληφθεί πολλές φορές για τον ίδιο λόγο και άλλα αδικήματα αλλά συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, τον συνέλαβαν μαζί με τα δυο παιδιά και βρήκαν πάνω τους συνολικά 5.000 ευρώ από τα κλεμμένα χρήματα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, ενώ και οι γονείς των ανηλίκων κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους. Μάλιστα, σε βάρος της μητέρας του 12χρονου αγοριού ασκήθηκε δίωξη και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.




Ειδήσεις σήμερα:

O θάνατος ενός επιστάτη στις ΗΠΑ αποκάλυψε το σκοτεινό παρελθόν του - Σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του 15 χρόνια πριν

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικες και τις πλήρωναν με κοκαΐνη - Τέσσερις συλλήψεις, «εγκέφαλος» μία 25χρονη

Βροχές και πτώση θερμοκρασίας μέχρι και την Τετάρτη - Η πρώτη εκτίμηση για την 25η Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης