Ο Γιώργος Αμούτζας γιόρτασε τα γενέθλιά του την Παρασκευή 26 Απριλίου, με βραδινή έξοδο στην οποία παρευρέθηκαν οι κοντινοί του άνθρωποι.
Ανάμεσα τους, ήταν και η Τάνια Μπρεάζου, με την οποία ο ηθοποιός φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι είναι σε σχέση. Τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι προέκυψαν, καθώς οι δυο τους είναι ντουέτο στο J2US.
Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε, παρόλα αυτά, πριν από μερικές ημέρες ότι είναι «ερωτευμένος αυτή την περίοδο», χωρίς να διευκρινίζει κάτι παραπάνω.
Σε αναρτήσεις που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευής από το πάρτι γενεθλίων του, η Τάνια Μπρεάζου τραγούδησε χρόνια πολλά στον Γιώργο Αμούτζα και σε ένα σημείο είπε: «Ηappy birthday my love [σ.σ. Χρόνια πολλά αγάπη μου]».
Δείτε το βίντεο
Επίσης, η τραγουδίστρια ανέβασε μερικά αφιερωματικά posts για τα γενέθλια του Γιώργου Αμούτζα στον λογαριασμό της στο Instagram.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία