Φλώρινα: 59χρονη πήγε για επίσκεψη στο σπίτι φίλης της και έφυγε με κοσμήματά της

Φλώρινα: 59χρονη πήγε για επίσκεψη στο σπίτι φίλης της και έφυγε με κοσμήματά της

Εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της 33χρονης για να τρυπώσει στο υπνοδωμάτιό και να αρπάξει τα κοσμήματα

kosmimata
Άλλους σκοπούς έκρυβε η εθιμοτυπική επίσκεψη μιας 59χρονης αλλοδαπής στο σπίτι μιας γνωστής της 33χρονης Ελληνίδας στην πόλη της Φλώρινας, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της για να τρυπώσει στο υπνοδωμάτιό της και να αρπάξει τα κοσμήματά της.

Όταν έφυγε η επισκέπτρια, η 33χρονη αντιλήφθηκε ότι τα τιμαλφή της είχαν κάνει φτερά και ειδοποίησε την Αστυνομία. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην κατοικία της ύποπτης σε περιοχή της Φλώρινας, βρέθηκε ένα μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ η 59χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για κλοπή.

Ο «πελάτης» έκλεψε τσάντα

Μέσα σε ένα 24ωρο ταυτοποιήθηκε ένας Έλληνας που είχε μπει σε μια επιχείρηση στην Αλεξανδρούπολη παριστάνοντας τον πελάτη, αλλά αντί να αγοράσει κάτι "βούτηξε" μία τσάντα η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διέφυγε. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, στην κατοχή του βρέθηκε ένα μέρος του χρηματικού ποσού το οποίο αποδόθηκε στην δικαιούχο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται νέοι κανόνες για Airbnb και Golden Visa - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Έδωσαν τελικά το Ρεκόρ Γκίνες στον Γάλλο που έφτιαξε τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα: Ήμασταν υπερβολικοί, συγγνώμη

Συνέντευξη Πούτιν: Αποθεώνει Τραμπ, κατηγορεί Κλίντον και ισχυρίζεται ότι η CIA ανατίναξε τον Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης