O σούπερ κοριός έδωσε τον «Αγαπούλα» στην Αντιτρομοκρατική

O σούπερ κοριός έδωσε τον «Αγαπούλα» στην Αντιτρομοκρατική

Πριν από ένα μήνα εντόπισαν αριθμούς με στίγμα κατά μήκος της παραλιακής – Χτες το απόγευμα έγινε το “ντου” και ο Ψωμιάδης, που έβλεπε τηλεόραση, δεν αντιστάθηκε καθόλου…

Οι πρώην του ήταν «θεές»
O σούπερ κοριός έδωσε τον «Αγαπούλα» στην Αντιτρομοκρατική
Ο σούπερ κοριός πρόδωσε για άλλη μια φορά τον Μάκη Ψωμιάδη. Μετά την καταγραφή των συνομιλιών για τα στημένα παιχνίδια οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κάτω από άκρα μυστικότητα, βρήκαν τα ίχνη του πρώην ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Καβάλας και τον συνέλαβαν σε σπίτι που νοίκιαζε στο Σούνιο.

Από την ώρα που εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη ομάδα ανδρών της Αντιτρομοκρατικής προσπάθησαν να τον εντοπίσουν. Βρήκαν πιθανά νούμερα με τα οποία ο Μάκης Ψωμιάδης θα μπορούσε να επικοινωνεί, κυρίως συγγενών πρώτου βαθμού και άρχισαν να τα παρακολουθούν.

Πριν από ένα περίπου μήνα εντόπισαν αριθμούς οι οποίοι έδιναν το στίγμα κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου και αυτομάτως μπήκαν στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας. Την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε σήμα από μια κυψέλη στην περιοχή της Αναβύσσου.

Η συχνότητα των κλήσεων θεωρήθηκε ύποπτη από τους αστυνομικούς και έπειτα από έρευνες κατάφεραν να βρούνε το σπίτι από όπου πραγματοποιούνταν οι κλήσεις στη διασταύρωση των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στο Σούνιο. Στο σημείο αυτό αρχίζει να συμμετέχει στην έρευνα και η Ασφάλεια παρακολουθώντας λεπτό προς λεπτό το σπίτι εντοπίζοντας τελικά τα ίχνη του Μάκη Ψωμιάδη.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο όπου βρήκαν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλας να παρακολουθεί τηλεόραση. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν αντιστάθηκε καθόλου και δεν είχε πάνω του όπλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης