Διδυμότειχο: Διέρρηξαν δυο ψυγεία και άρπαξαν τρόφιμα και ποτά

Διδυμότειχο: Διέρρηξαν δυο ψυγεία και άρπαξαν τρόφιμα και ποτά

Συνελήφθηφαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα δύο Έλληνες

peripoliko
Πρόλαβαν να καταναλώσουν τα διάφορα τρόφιμα και ποτά που είχαν αρπάξει το βράδυ της Δευτέρας από τα δύο ψυγεία που διέρρηξαν έξω από ένα κατάστημα στο Διδυμότειχο του Έβρου δυο Έλληνες, πριν πέσουν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι δυο δράστες, που είχαν έναν ακόμη συνεργό τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή από κοινού και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Έπεσαν με κλεμμένη μηχανή
«Τρικάβαλο» με μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει την Δευτέρα έκαναν στην Κω τρεις νεαροί, αλλά το δίκυκλο ανατράπηκε το μεσημέρι της Τρίτης και υπέστη ζημιές. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι η μηχανή ήταν κλεμμένη και πέρασαν χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 18 και 19 χρόνων και τον 22χρονο Έλληνα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου και φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού.

Έξι οχήματα «έγδυσε» το ένα μετά το άλλο από τα εξαρτήματά τους ένας Έλληνας, ο οποίος προκάλεσε φθορές και στον εξοπλισμό μιας βιοτεχνίας στη Ρόδο, δυο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν τώρα από την Ασφάλεια και σε βάρος του 24χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα ο διάσημος καθηγητής του ΜΙΤ, Anant Agarwal: Ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια πρέπει να συνυπάρχουν


Η Έριν Μοριάρτι από το «Τhe Boys» το παράκανε με τις πλαστικές - Αντιδρούν οι φαν


«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης