Κέρκυρα: Ταξίδεψε φορτωμένος με ναρκωτικά

Κέρκυρα: Ταξίδεψε φορτωμένος με ναρκωτικά

 Η αντίδραση του σκύλου ανιχνευτή που συνόδευε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν ελέγχους κατά τον κατάπλου του πλοίου οδήγησε στη σύλληψή του

sillipsi
Εφοδιασμένος με ένα «κοκτέιλ» ναρκωτικών ταξίδεψε από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε αυτό της Κέρκυρας ένας 26χρονος Έλληνας, αλλά η αντίδραση του σκύλου ανιχνευτή που συνόδευε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν ελέγχους κατά τον κατάπλου του πλοίου οδήγησε στη σύλληψή του.

Όπως προέκυψε από την σωματική έρευνα που ακολούθησε, ο 26χρονος είχε πάνω του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 3,25 γραμμαρίων, άλλη μια με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων, δέκα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και δύο τσιγαριλίκια. Από τα στοιχεία του 26χρονου, προέκυψε, ακόμη, ότι σε βάρος του υπήρχε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Θα διακινούσε μισό κιλό κάνναβης
Ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 440 γραμμαρίων και δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 20 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός Έλληνα σε οικισμό της Καβάλας, όπου έκαναν έρευνα το μεσημέρι της Τρίτης. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα ο διάσημος καθηγητής του ΜΙΤ, Anant Agarwal: Ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια πρέπει να συνυπάρχουν


Η Έριν Μοριάρτι από το «Τhe Boys» το παράκανε με τις πλαστικές - Αντιδρούν οι φαν


«Νοσοκομείο» το Μπάκιγχαμ: Σασπένς και κρυψίνοια γύρω από τη διπλή νοσηλεία βασιλιά Κάρολου-Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης